• Недеља, Јул 14, 2024
  • Нови Сад, 37°C
Agencija za energetiku Grada Novog Sada - Logo

Otvoreni 9. Međunarodni dani energetike i investicija i dodeljena priznanja za najbolje u energetici

Na 9. Međunarodnim danima energetike i investicija koji su otvoreni 26. februara 2020. godine u Master centru Novosadskog sajma, dodeljena su priznanja „Najbolji u energeticiˮ. Komisiju za dodelu priznanja činili su prof. dr Aleksandar N. Ašonja, doc. Dr Zoran Čepić i Mladen Konjović.

Komisija je proglasila nagrađene u sledećim kategorijama:  priznanje za Najbolju kompaniju u oblasti energetike pripalo je kompaniji “Energy Net” D.O.O. iz Kaća/Novog Sada, priznanje za Najbolju tehnologiju iz oblasti energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije pripalo je Gerontološkom centru iz Subotice, priznanje za Najuspešnijeg menadžera u oblasti energetike pripalo je Marku Markoviću iz Novog Sada, priznanja za Najbolju inovaciju u oblasti energetike pripala su kompanijama “Conseko” D.O.O. iz Beograda i “Eso Tron” D.O.O. iz Rumenka/Novi Sad, priznanje za Najbolji naučno-istraživački rad u oblasti energetike pripalo je doc. dr Aleksandru Anđelkoviću sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i priznanje za Najbolje inovativno tehničko rešenje u oblasti energetike pripalo je kompaniji “Green Energy Save Group” D.O.O. iz Novog Sada.

Priznanje nagrađenima uručili su prof. dr Aleksandar N. Ašonja – predsednik komisije za dodelu priznanja i Pajić Dragan – direktor službe kvaliteta u AD „Novosadski sajam“. Svečana ceremonija uručenja priznanja održana je prvog dana manifestacije u okviru Plenarne sesije “Ka energetskoj tranziciji u Srbiji”.